Hem
Mode

Vigselringar för män

Det är ganska vanligt att både män och kvinnor bär vigselringar, men ibland kan män dra sig för att använda vigselringen. Den kanske inte känns bekväm eller så kan den klassiska designen av vigselringar upplevas som trist och icke maskulin. Att en kvinna vill ha både förlovningsring är fullkomligt naturligt, men det finns män som tycker att det känns irriterande med en ring på fingret. För det mesta handlar det mest om att vänja sig, men om vigselringar i guld inte känns rätt så kan man alltid se på andra varianter som kan upplevas som mer maskulina.

Ett fint exempel på vigselringar för män är de modeller som görs i titan. De ser ut litegrand som vigselringar av vitt guld, men de har en helt annan tålighet. En man som jobbar mycket med sina händer kan dra nytta av en titanring som kan motstå slitage och se fortsatt vacker ut trots en tuff behandling. Dessutom har titanringar ofta ett mycket elegant och enkelt utseende som tilltalar män.

Om man vill skaffa liknande vigselringar så kan den ena vara gjord av titan och den andra av guld. Duktiga guldsmeder har kunskap om hur man kan finna en gemensam nämnare och få ringarna att upplevas som ett par även om deras färgnyanser inte är exakt likdana. Är man bara öppen för nya idéer så kan man finna vigselringar för män som passar perfekt ihop med kvinnans ring.

Då man letar efter vigselringar så kan det vara till stor hjälp att online se på förslag där man har utformat ringar av andra material än guld. Dessutom behöver man aldrig stirra sig blind på de par av ringar som presenteras i annonser. De är bara förslag, en man som letar efter något mer bekvämt med ett annat formspråk har alla möjligheter i världen att finna en ring som är unik och elegant.


 
 
Releterat: |