Hem
Fritid

Rökskåp

Det finns inte många kulinariska läckerheter som kan jämföras med rökt kött. Oavsett om det är vilt, fågel, fisk eller annat, smaken står inte i jämförelse med något annat. Det är något visst med rökt kött och framförallt vi nordbor har länge använt oss av detta sätt för att tillaga mat som håller länge utan att bli dåligt. Under medeltiden rökte man kött just av den anledningen, att köttet höll länge. Idag är vi mer ute efter smaken då den kulinariska upplevelsen är oslagbar. Smartfritid erbjuder rökskåp från välkända märken, där kvalité är a och o.

Tidigare var det vanligt att grossister och privatrökare valde att röka köttet med primitiva anordningar. Enkla råklådor användes och man eldade med rödsprit. Att röka sitt kött eller sin fisk i dessa röklådor var krångligt, tidsödande och svårt. Den mest erfarne rökaren fick ofta nöja sig med att köttet var halvrökt och halvkokt. Denna metod tog lång tid och var mycket opålitlig. Smartfritid erbjuder, sedan 2005, rökskåp av högsta kvalité där resultatet uteslutande blir över förväntan.

År 2005 slog smartfritid upp sina portar och introducerade en ny produkt på marknaden, rökskåp. Rökskåpen revolutionerade för alla kött-, fisk- och kycklinggrossister som ville erbjuda sina kunder rökt kött av högsta kvalité.

Smartfritid erbjuder dig som kund ett flertal olika modeller av rökskåp från Bradley Smoker. Samtliga rökskåp håller högsta standard och ger ett resultat utan motstycke. Beroende på hur mycket eller lite du ska röka finns det ett flertal modeller att välja mellan.

Med digital rökgenerator är det enkelt för användaren att ställa in temperatur och tillagningstid med mera. Att Bradley Smoker rökskåp är så enkla att använda samtidigt som de är mycket avancerade gör dem unika på marknaden. Välj mellan Bradley Smoker Original eller Digital, beroende på behov och användningsområde. Resultatet blir utan tvekan över förväntan.

Enklare än såhär kan det inte bli. Beställ ett rökskåp från Smartfritid, välj att betala mot faktura eller direkt. Du har alltid 90 dagars öppet köp och när du beställer ett rökskåp från Smartfritid får du alltid fri frakt.

När du fått hem ditt nya rökskåp är det bara att läsa manualen och den sköter sedan allt jobb och lämnar efter sig kött, fisk eller kyckling med perfekt rökig smak.

Att köpa rökskåp från Smartfritid är enkelt och säkert. Oavsett om du vill ha ett rökskåp hemma för att krydda tillvaron, har restaurang och vill erbjuda perfekt rökt kött eller om du är grossist är rökskåp från Smartfritid lösningen för dig.
 
 
Närliggande: Rökskåp |