Hem
Teknik

Hosted Exchange

Hosted Exchange från Ipeer
Microsoft Hosted Exchange är den ultimata tjänsten för små och medelstora företag oavsett inriktning. Några av fördelarna med Hosted Exchange från Ipeer är att tjänsten är enkel och kostnadseffektiv och låter er fokusera på er kärnverksamhet utan att behöva oroa er för driften av er exchange server.

Med Microsoft Hosted Exchange kan du, dina kollegor och anställda enkelt redigera, skicka och ta emot mail, utbyta dokument och hålla kalenderna synkroniserad oavsett vart ni än befinner er. Då ni alltid är uppkopplade mot samma exchange server håller ni inkorgen synkroniserad oavsett om ni är hemma, på resande fot eller på kontoret. Med ActiveSync och MAPI kan ni enkelt ta emot och skicka mail samt utbyta information med en mobiltelefon eller annan handhållen enhet.

Med Microsoft Hosted Exchange som e-postserver och Outlook som klient är det enkelt att alltid hålla sig kontaktbar. Ni outsourcar er exchange server till er hostingleverantör Ipeer och ni behöver inte investera i infrastruktur, säkerhet och licenser. Ni betalar endast en fast avgift per månad och användare och ni kan enkelt ta bort och lägga till användare.

Kombinationen av Outlook som klient och Hosted Exchange som e-postserver gör det enkelt för er, era anställda och kunder. Hosted Exchange ger er ett enormt utbud av tjänster som i sin tur ger er obegränsade möjligheter. Denna form av webbaserad e-post är en unik tjänst som kommer effektivisera hela ert företag och maximera er vinst. Det enda som krävs av er är att ni har tillgång till Internet, via en mobiltelefon eller dator. Med tillgång till Internet och programen MAPI och ActiveSync kan ni sedan ta emot, läsa, redigera och skicka mail via mobiltelefonen eller datorn oavsett vart ni befinner er.

Säkerheten är ett annat stort plus vid Microsoft Hosted Exchange från Ipeer då er exchange server driftas och övervakas av en hostingleverantör som erbjuder kunnig och erfaren personal. Servern driftas och övervakas dygnet runt för att säkerställa er säkerhet ochge er en problemfri e-postlösning.

Minimera era investeringskostnader Med Hosted Exchange från Ipeer
Microsoft Hosted Exchange 2010 är tjänsten som är skräddarsydd för små och medelstora företag där effektivitet är prioritet. Tjänsten är kostnadseffektiv och ökar företagets produktivitet och samtidigt sänker investeringskostnaderna.
Att på egen hand sköta, övervaka och underhålla sin exchange server är tidsödande, kostsamt och kräver enorm kunskap. Många företag har inte ekonomiska möjligheter att investera i infrastruktur, säkerhet, hårdvara, mjukvara och licenser. Microsoft Hosted Exchange från Ipeer är tjänsten där ni slipper dessa investeringar och ni kan helt och hållet fokusera på er kärnverksamhet.