Hem
Hus

Komfort i hemmet

eller hemkomfort vilket ord man nu föredrar är helt enkelt att försöka skapa ett mysigt och trevligt hem. Detta oavsett om det är en villa, herrgård eller lägenhet.
Ett rum som har oanade möjligheter att få trivsamt är badrummet. Ett nytt badkar kan göra susen för att skapa trivsel. Modeller och former finns i ett otal olika varianter. En del som bubbelbadkar också.
Om man vill lyxa till sig riktigt ordentligt i fråga om vatten och bad. Kan någon form av pool vara en idé. Där finns det ett antal olika modeller att välja mellan. En inomhuspool eller en nedgrävd variant i trädgården. Det finns också enklare varianter som man ställer på gräsmattan. Den sistnämnda sorten är inte heller speciellt dyr.

Köket är även det en plats som kan förändras för att skapa ökad trivsel och funktionalitet. Nya fräscha vitvaror gör sitt till. En ny köksinredning brukar vara pricken över i för att få ett trivsamt kök.
Kakel på golvet gör köket lätt att städa samt ger en reptålig yta samt brukar se trevligt ut. Kan man sedan komplettera köket med golvvärme är fulländningen nära.

Någonting som egentligen inte behövs men som alltid är trevligt och pryder sin plats är någon form av braskamin. Inte i första hand för att värme upp hela huset men väl för att skapa trivsel genom att ge lite extra värme.