Hem
Mode

Handla barnkläder på nätet via säkra betallösningar

Om man som privatperson ska handla barnkläder på nätet så finns det många fördelar. Priserna är generellt lägre än om man gör inköpen i en fysisk butik. Detta beror på olika faktorer, exempelvis dyra kostnader av lokal och personal för den fysiska butiken, oftast slipper e-butiker dessa kostnader i samma utsträckning trots att de håller öppet dygnet runt. De som säljer barnkläder online har däremot en stor fraktkostnad som de inte kommer undan. Frakten brukar fördelas på så vis att i vissa fall läggs delar av den på kunden och resten på butiken. Vi som exempelvis använder oss av Posten har stora fraktkostnader för vårt företag. Posten är det dyraste alternativet men vi har valt detta för de ger bäst resultat i slutändan, för både oss som butik och för slutkund.

Orders skickas smidigt, lätt och kommer alltid fram i tid, precis så som kunden förväntar sig. Vi tillämpar ibland också fri frakt för våra kunder, ofta tillsammans med andra erbjudanden. Många föredrar att handla barnkläder online på nätet för att man just slipper åka runt och prova plaggen på barnen, det tar tid och kan vara omständigt. Barn i åldern 0 till 6 har i största allmänhet liknande kroppsformer oavsett kön, därför anser många att prova plagg inte är ett måste. Enligt undersökningar är det många som upplever att det är ett väldigt smidigt alternativ att handla barnkläder på nätet och få kläderna direkt hemskickade i brevlådan. Är det dessutom billigare är det en extra bonus.


I vår butik kan man som kund välja att betala via kort, Visa och Mastercard, mot Faktura, Delbetalning, Banköverföring eller mot Postförskott. De vanligaste betalsätten som våra kunder använder sig av är Faktura och Kortbetalning men även Postförskott används flitigt. Det smidiga med Postförskott är att man först betalar i samband med att man motar och hämtar ut ordern.

Hos oss sker alla kortbetalningar och banköverföringar i samarbete med Payson AB, delbetalning och fakturaköp sker i samarbete med Svea Ekonomi AB. Postförskottet sker i samarbete med Posten AB. Samtliga av dessa alternativ är säkra betallösningar. Överlag gäller också byte, reklamationer och återköp precis som när man handlar barnkläder i en fysisk butik.

Vi på Småfrön Barnkläder står för vissa delar av tillbakafrakt, exempelvis om plagget är skadat på något sätt. Gäller det enbart ett enkelt byte för att man så önskar, då får kunden i vissa fall betala tillbakafrakten medans vi står för returen. Detta har fungerat smidigt för båda parter, oss som butik och kunderna. Ta gärna en titt i butiken, ni hittar babykläder och barnkläder upp till 6 år. / Småfrön Barnkläder


 
 
Releterat: |