Hem
Hälsa

Börjas igen

Nu börjar nästa trend inom det där flummiga området hälsa. En spikmatta sägs vara underkuren på allt. Man ligger på en matta i plast med spikar som sticker upp. Inte riktiga spikar i metall utan även spikarna är i plast.
Och vips så blir man botad från i princip alla typer av sjukdomar som finns överhuvudtaget.

Men misstänker att det mesta inom paradområdet bantning och hur man på bästa sätt skall bete sig för att banta via exempelvis bantningspiller redan är uttömt så man behöver gå över till nytt hälsområde före man kan gå tillbaka till de gamla.
Så floran av olika sätt att må bra på eller skaffa sig ett välbefinnande enorm. Allt från att stoppa i sig svindyra bär som kommer någonstans långt, långt borta tills att hålla i kristaller verkar ge effekt om man skall tro alla dessa annonser som tändigt dyker upp i media.

Om inte det ena sättet fungerar kan man alltid prova på det andra för att se vilket som ger bäst effekt. En med andra ord aldrig sinande bransch.
För folks vilja att bli lurade är stor. Eller man kanske skall säga att de som inte hittar läsningen på sina problem lockas att ständigt prova nya vägar.