Hem
Reflektioner

Bättre människa

Det finns väldigt många sätt som du kan förändra dig själv till att bli en bättre människa. Att vara en bättre människa är egentligen ett väldigt luddigt begrepp men det jag syftar på är exempelvis bättre självförtroende, mer målmedveten, mer omtänksam, känna mer glädje, lära dig hantera stress och mycket, mycket mer.

Att arbeta med din personliga utveckling är definitivt något du bör göra. För det första är det oerhört kul, det är nyttigt och det är faktiskt väldigt lätt och går att göra på väldigt många olika ställen, exempelvis medans du kollar eller varför inte samtidigt som du går på stan? Jag skulle kunna lista upp näst intill oändligt många positiva effekter av personlig utveckling.

Först och främst kan du lära dig diverse tekniker för att hantera din stress men i stort sett alla övningar och tips du använder då du jobbar med personlig utveckling har en positiv effekt på din stress.Du kan nå stora mål om du lär dig arbeta med mål och målbilder, helt enkelt bli en mer framgångsrik människa.Man kan faktiskt lära sig att bli mer kreativ när man sover. Du utnyttjar då och tar vara på inspiration från drömmar.

Ökat självförtroende är någonting som de flesta verkligen bör arbeta med. Alldeles för ofta har man destruktiva ord så som "jag kan inte", "jag duger" inte och så vidare.
Det är klart du kan, du måste bara tro på det själv. Du lär dig leva i nuet och släppa förflutna, det där onödiga som du alltid bär med dig men egentligen bara skulle kunna dumpa vart som helst. Lär dig helt enkelt att leva i nuet och lära dig av det som sker här och nu. Nu är det din tur att utvecklas till en bättre människa, så vad väntar du på? Sätt igång!


 
 
Releterat: |