Hem
Reflektioner

Bästa hånglare

Kan man tävla i att hångla? Ja, man kan i alla fall tävla i att hångla längst eller med flest. Definerar det vem som är bäst på att hångla? Jag tror inte det. Upplevelsen av ett hångel är nog högst personlig. För vissa kan ett hångel vara katastrof men för andra en himelsk upplevelse. Katastrofen kan vara ett sk "Tvångel" ett sammansatt ord av Hångel och tvång, alltså ett hångel som man inte vill hångla med.

Men om det är någon man älskar, kan ett hångel vara något alldeles himelskt. Då är man man bästa Hånglare för den personen ifråga. Antagligen är detta en hångelupplevelse som är vanebildande. När man väl hittar den som hånglar bäst, då vill man inte sluta.

Resonemanget antyder också att just begreppet "Bästa Hånglare" är ett relativt begrepp, inte bara mellan individer utan även över tiden. Dina hångelpreferenser ändras när du åldras. Den som hånglade bäst när du var tonåring, behöver inte alls vara det när du fyller 30. Detta är också en bra grej, förlorar du ett bra hångel, kan du finna fler. Det finns inte bara en bra hånglare, det finns många. Kanske är det bara din attityd till hångel som styr vem som kan vara bra på att hångla.

Bästa hånglare 
 
Releterat: |